За мен

Животът е хубав, защото е красив

Казвам се Ани и по професия съм акушерка.Завърших образованието си Медицински Университет София и имам над 10 години стаж в родилни клиники по професията.В търсенето на приключения , обогатяване и придобиване на нови знания и умения заминах и се установих на работа в Германия.

В ежедневната рутинна работа неизбежно винаги сравнявах това което ми беше познато като начин на работа тук в България с техният подход към грижите за майките и новородените.

Ани Николова - акушерка и консултант по кърмене
Ани Николова - акушерка и консултант по кърмене

Защо го правя

След време реших да подредя събраната от мен информация и да я предам нататък,защото една жена станала майка има нужда от подкрепа и информация и нейните притеснения и страхове са едни и същи като на всички жени по света,независимо от раса,възраст и убеждения.

Започнах да се интересувам от чудото наречено кърмене за да мога да бъда по- компетентна в отговорите, които ми се задаваха всеки ден.Завърших курс към Ausbildungszentrum Laktation und Stillen в Хамбург ,това също бе и подготовка за изпита за IBCLC,сертифициран консултант по лактация и кърмене към Международният борд на Консултантите IBLCE.

Консултантът по кърмене е здравен специалист, който се е специализирал в науката за лактацията. Най-високото признание за това се дава от IBCLE ако успееш да покриеш определени критерии. Изпитът сам по себе си  се смята за достатъчно сложен и обхващащ няколко раздела от развитието на девойката, физиология, патология бременност, факмакология, послеродов период, технически и клинични умения.

Процесът беше/или все още е/ не съвсем лесен. Разговорите и чувството, че не съм сама ми помагат да се преборя със страховете ми. Точно това чувство искам да предам нататък.

Ще се радвам да се запозная с Вас!

Аз съм тук, за да ви помогна

Ако имате проблеми с кърменето на вашето бебе, за мен ще бъде удоволствие да ви посетя лично и да ви помогна.

+359876046363